Voor ICT-Bedrijven

Na jarenlang in een voorbereidingsfase te hebben verkeerd, zal huisautomatisering (domotica) de komende tijd zonder meer doorbreken. Zaken als de slimme energiemeter, aangepaste verlichting, beveiliging en via apps geregelde keukentoepassingen worden gemeengoed. Comfort, gemak en veiligheid, dat wil de consument. De sleutel daartoe moet worden geboden door ICT-bedrijven die de gewenste toepassingen bij de consument kunnen installeren. Huisautomatisering is dé groeimarkt voor de komende jaren en ICTWaarborg speelt daarop in.

Elektrische apparaten waren voorheen voornamelijk het terrein van de elektromonteur, maar huisautomatisering zorgt ervoor dat er steeds meer focus op het ICT-aspect komt te liggen. De taak van de ICT’er ligt bij het maken van slimme combinaties tussen de huisautomatiseringsoplossingen, waardoor de gebruiker hier het meeste uit kan halen.

In Nederland zijn er meer dan 7.000.000 huizen en hoeveel mensen om u heen hebben huisautomatisering? Zoals Rabobank al zei: men wil het graag, maar denkt dat het niet betaalbaar is. Voor ons een mooie kans.

Stapt u met ons op deze boot?

Door te beginnen met Huisautomatisering.nl biedt u uw huidige klanten nieuwe mogelijkheden en bent u daarnaast  ook vindbaar voor nieuwe klanten. Doordat woningen veranderen, mensen verhuizen en producten steeds vaker aangesloten kunnen worden op huisautomatisering zijn er mogelijkheden genoeg uw business te continueren. Denk daarbij ook aan de onderhoudscontracten die daarbij immers al snel onmisbaar zijn.

Bent u al overtuigd om samen met ons de markt te veroveren?

Voor meer informatie of om Huisautomatiseerder te worden kunt u contact met ons opnemen via 088-7730073.