Comfort

Wat zou het heerlijk zijn als u wakker wordt in een verwarmd huis, de koffie al voor u is gezet en het bad al is volgelopen. Dat u wakker wordt door middel van een zacht gedimd licht en dat onderweg naar beneden het licht vanzelf aanspringt en de gordijnen automatisch openen waardoor u heerlijk relaxt de dag kunt beginnen.

Met Huisautomatisering wordt dit werkelijkheid!

Het leven van de gemiddelde Nederland is al druk genoeg. Werk, huishouden, kinderen, boodschappen doen, sporten et cetera. Allemaal zaken die iedereen wel herkent. Huisautomatisering zorgt ervoor dat u thuis zo min mogelijk stress ervaart en de dag begint en eindigt alsof u op vakantie bent. Als uw zoon een ei aan het bakken is en de afzuigkap vergeet aan te doen, gaat deze automatisch aan. Als de zon schijnt, gaan de rolluiken automatisch dicht.
Krijgt u bezoek als het donker dan gaat op het moment dat iemand de voortuin inloopt automatisch verlichting aan. Tegelijkertijd gaat er een signaal naar de bewoner. Uw woning kunt u openen door middel van uw vingerafdruk, zodat u geen sleutels meer hoeft mee te nemen. Zo heeft u ook niet de zorg dat u vergeet de deur op slot te doen, deze sluit namelijk automatisch. Een kopje koffie drinken bij de buren met de rust dat u op uw telefoon kunt zien of uw kinderen slapen, en dit alles met de toepassingen van huisautomatisering.

 

 

Elk jaargetijde kunt u aanpassen in uw woning door middel van onder andere sfeerverlichting. In de zomerperiode is er meestal sfeer genoeg, omdat het langer licht is buiten en u lekker in de tuin kunt genieten. In de winterperiode is het heerlijk om voor de open haard te zitten met mooie sfeerverlichting op de achtergrond en uitzicht op de sneeuwval buiten zodat u het gevoel heeft dat u op wintersportvakantie bent. Ook kunt u een prettige en rustige lichtval creëren in een slaapkamer. Als uw kinderen niet kunnen slapen zonder het licht aan te hebben, kunt u de lichtval hier op aanpassen zodat u en uw kinderen een goede nachtrust beleven.

Huisautomatisering is perfect voor het thermische comfort. Dit past zich naar alle weersomstandigheden aan. Dit geldt niet alleen voor de verwarmingsapparaten maar ook voor de gordijnen, de rolluiken, de zonnewering, de ventilatie en de airconditioning. Met huisautomatisering kunt u al deze apparaten op elkaar afstemmen. Op hete zomerdagen zal het systeem tijdig de zonnewering of rolluiken neerlaten. De airconditioning zal gaan werken zodat u thuis komt in een heerlijk koel huis. Indien het weer omslaat en het gaat regenen of waaien zal de zonnewering weer opgetrokken worden om schade te voorkomen.